Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Ed van den Broek

g.l.a. van den broek fysiotherapeut, manueel therapeut, kinder-manueeltherapeut (KISS & KIDD), anderhalvelijns fysiotherapeut, medische trainingstherapie

Vanaf 1987 ben ik fysiotherapeut en in 1993 afgestudeerd Manueel Therapeut.
Naast de verplichte scholing vanuit een brede interesse ook o.a. McKenzie/Maidland, met name interesse in orthopedische ontwikkelingen en sportspecifieke blessures.
Als voormalig tennisleraar bijzondere interesse in tennisgerelateerde aspecten en bovendien actief betrokken bij begeleiding, verzorging en training bij verschillende sporten. Naast fysiotherapie en manuele therapie ook actief in verzuimpreventie en ARBO-gerelateerde zaken vanuit fysiek oogpunt.
In november 2013 ben ik gestart met een unieke combinatie Herstelhotel Laurens en Gezondheidscentrum in Medisch Hart Bleiswijk, met als doel nauwe samenwerkingsverbanden opzetten in de eerstelijnszorg met een spilfunctie voor Fysiotherapie Berkelhoek. Dit alles voortkomend uit netwerken, samenwerkingen en ondersteunende gemotiveerde teamspelers.


Overzicht team