Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Jeroen van den Bulk

j.c. van den bulk fysiotherapeut, manueel therapeut (MSc), handfysiotherapeut, echodiagnostiek van hand & pols, Anderhalvelijns fysiotherapeut, medische trainingstherapie

Mijn naam is Jeroen van den Bulk en ik ben sinds 2007 Fysiotherapeut in praktijk Berkelhoek. Mijn interesse in het vak is ontstaan doordat ik in mijn jeugd een knieblessure heb gehad. Het geluk dat ik heb ervaren toen ik na 1 jaar revalidatie weer mocht voetballen, was voor mij de drijfveer om voor de opleiding Fysiotherapie te kiezen

In 2008 ben ik een sportspreekuur gestart bij sportclub TOGB waar ik sinds 1995 voetbal en sinds 2010 tennis. Eind 2008 heb ik samen met een collega een medisch beleid voor sportclubs ontwikkeld met de volgende sleutelbegrippen: conditie, stabiliteit, mobiliteit, looptechniek en preventie. Deze visie vindt steeds meer draagvlak binnen sportverenigingen in en rond de gemeente Lansingerland.

Als breedte specialisatie ben ik in 2010 afgestudeerd als Handtherapeut. Dit specialisme wekte mijn interesse omdat de handregio niet uitgebreid aan bod komt op de basis opleiding tot Fysiotherapeut, terwijl deze regio door zijn complexiteit een gespecialiseerde aanpak vereist. Spalktherapie behoort tot een van de bijkomende competenties. Door goed contact te houden met specialisten, huisartsen, ziekenhuizen en collega handtherapeuten kan ik handtherapie zo compleet mogelijk aan bieden.

Middels de opleiding tot Master Manueel therapeut heb ik mijn kennis in de diepte van het vak verbeterd. Met een dergelijke specialisatie bezit je meer kennis en kunde over het onderzoeken en behandelen van functiestoornissen in gewrichten. Daarbij toets ik de kwaliteit van mijn behandelingen altijd aan wat er bekend is uit wetenschappelijke onderzoek over de effectiviteit van fysio-, hand- en manuele therapie.


Overzicht team