Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Yvette van den Bulk-Koot

y.w.m. van den bulk-koot fysiotherapeute, leefstijl adviseuse, medische trainingstherapie (w.o. COPD, Cardiovasculaire problematiek)

Hallo ik ben Yvette van den Bulk-Koot, getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Ik ben in Berkel en Rodenrijs geboren en getogen en ben al heel veel jaar verbonden aan T.O.G.B. Handbal, waar ik nu bij de recreanten speel.

Ik ben in 2000 afgestudeerd als fysiotherapeut en toen direct bij Fysio Balans aan de slag gegaan.
Daarnaast heb ik van 2000 tot 2009 gewerkt in een ziekenhuis, daar heb ik mij verder gespecialiseerd in long- en hartrevalidatie.
Vanaf 2010 ben ik bij Berkelhoek ook in de praktijk komen werken. Ik werk alleen op locatie ParkZoom en sta daar veel in de oefenzaal. Daar behandel ik o.a. cliënten met hartklachten, longproblemen of cliënten na een gewrichtsvervangende operatie.
Ook ben ik leefstijladviseuse wat inhoudt dat ik cliënten met overgewicht d.m.v. leefstijladvies help naar een gezondere leefstijl en gewichtsverlies.

Het mooie van het vak vind ik het weer op weg helpen van cliënten om zo hun doelen te kunnen behalen en het contact met cliënten.


Overzicht team