Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Contactgegevens

Hoofdvestiging  
De Sterrenhoektel.010 - 511 27 78
Sterrenweg 1fax010 - 512 02 76
2651 HZ Berkel en Rodenrijs e-mailinfo@berkelhoek.nl

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook via het onderstaande contactformulier met ons contact opnemen. Zorg er voor dat u uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk invult. Hierdoor kunnen wij u beter van dienst zijn.

Contactformulier
Naam*
Adres
Postcode + plaats
Email*
Telefoonnummer*
Bericht*
(*) velden zijn verplicht