Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Veelgestelde vragen

Wanneer uw vraag niet in onderstaande lijst voorkomt, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier en/of bellen met de administratie.


Heeft u een overeenkomst / contract met mijn zorgverzekeraar?
Wij hebben met alle zorgverzekeraars een overeenkomst.

Wordt mijn behandeling vergoed?
Ja, maar u moet voldoende aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherapie. Dit blijkt uit uw polis. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een overeenkomst. Meestal declareren wij direct bij uw zorgverzekeraar. Graag helpen wij u bij het beoordelen van uw recht op vergoeding aan de hand van uw polis.

Wat is het dichtstbijzijnde adres voor mij?
Kijk bij "vestigingen" voor meer informatie.

Welke behandelingen geeft u?
Kijk bij "therapieën" voor een uitgebreid overzicht van onze verschillende behandelmogelijkheden.

Behandelen jullie ook aan huis?
Ja, dit doen wij op elke werkdag.

Hoe direct is jullie dienstverlening?
U kunt binnen 1 of 2 dagen terecht voor een eerste consult, wij hanteren geen wachtlijst! Voor zeer acute klachten op directe verwijzing van de arts zien wij u dezelfde dag.
Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 07:00 - 21:00 uur, vrijdag van 07:00 - 18:00 uur en zaterdag van 8.00 - 12.00 uur

Is uw praktijk rolstoeltoegankelijk?
Ja, alle praktijken zijn rolstoeltoegankelijk.

Wie verzorgt de administratie?
Voor vragen met betrekking tot facturen en/of administratieve aard kunt u contact opnemen met mevrouw De Ridder. Zij is aanwezig op maandag van 8.00 tot 16.30 uur en op dinsdag, woensdag en donderdag van 8.00 tot 12.00 uur.
Voor overige vragen en/of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met de desbetreffende vestiging.