Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Paramedisch trainingscentrum Fysio Balans

Paramedisch trainingscentrum Fysio Balans Sterrenweg 1
2651 HZ Berkel en Rodenrijs
tel. 010 - 511 12 69
e-mail: info@berkelhoek.nl


Fysio Balans is gevestigd aan de Sterrenweg 1 op de eerste verdieping. Dit is tevens het adres van De Sterrenhoek, de hoofdvestiging van Berkelhoek. 


Bij Fysio Balans zijn de volgende fysiotherapeuten werkzaam:

Jeroen van den Bulkfysiotherapeut, manueel therapeut (MSc), handtherapeut, echodiagnostiek van hand & pols, medische trainingstherapie
Simone Guinéefysiotherapeute, leefstijl adviseuse, medische trainingstherapie (w.o. Diabetes Mellitus, Claudicatio Intermittens, Fit for Teens, ZwangerFit®)
Serge Hählenfysiotherapeut, NVFS-sportfysiotherapeut, echodiagnostiek van het bewegingsapparaat, medische trainingstherapie
Mark Lieversefysiotherapeut, medische trainingstherapie
Mark Lommersfysiotherapeut, NVFS-sportfysiotherapeut (master), oedeemtherapeut (Vodder), medische trainingstherapie
Henk Mertensfysiotherapeut, manueel therapeut, medische trainingstherapie
Daniek van Schiefysiotherapeute, medische trainingstherapie
Roy Wijsmanfysiotherapeut, manueel therapeut (MSc), medische trainingstherapie
Richard van der Wiltfysiotherapeut, manueel therapeut (MSc), medische trainingstherapie


Bij Fysio Balans bieden wij u naast fysiotherapeutische revalidatie ook de mogelijkheid om preventief, onder begeleiding van één van de fysiotherapeuten, te trainen in onze oefenzaal. Dit kan zowel overdag als 's avonds en de zaterdagmorgen. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening en kunnen wij niet bij uw zorgverzekeraar indienen. Voor een overzicht van de kosten voor medische trainingstherapie klikt u hier.

Voor een volledig overzicht van ons team klikt u hier. Paramedisch trainingscentrum Fysio Balans