Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Fysiotherapie Gouden Hart

Fysiotherapie Gouden HartGezondheidscentrum Gouden Hart
Poldermolenplein 4
2652 KX Berkel en Rodenrijs
tel. 010 - 870 18 26


Januari 2017 opende Fysiotherapie Berkelhoek de deuren van locatie Fysiotherapie Gouden Hart, gevestigd in Gezondheidscentrum Gouden Hart. De praktijk is uitgerust met drie ruime, moderne behandelkamers en een oefenzaal. De behandeling in de behandelkamers kunnen wij zodoende voortzetten / complementeren met revalidatie in onze oefenzaal.
Wij bieden u op deze locatie fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, handtherapie en herstel- & revalidatietraining.

In deze praktijk werken de volgende fysiotherapeuten:

Ed van den Broekfysiotherapeut, manueel therapeut, anderhalvelijns fysiotherapeut, medische trainingstherapie
Jeroen van den Bulkfysiotherapeut, manueel therapeut (MSc), handtherapeut, anderhalvelijns fysiotherapeut, medische trainingstherapie
Serge Hählenfysiotherapeut, NVFS-sportfysiotherapeut (MSc), medische trainingstherapie
Jinne Kattevilder- van Hovefysiotherapeute, manueel therapeute (MSc), medische trainingstherapie
Jesper Stijnmanfysiotherapeut, handtherapeut, dry needling, medische trainingstherapieVoor een volledig overzicht van ons team klikt u hier.


In Gezondheidscentrum Gouden Hart zijn verder gevestigd de huisartspraktijk Arts & Zorg, Apotheek Gouden Hart, Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie, Footmore Podotherapie, Mijn Voedingspraktijk (diëtetiek) en Verloskundig Centrum Lansingerland.