Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Fysiotherapie Klapwijk

Fysiotherapie KlapwijkGezondheidscentrum Klapwijk
Klapwijkse Zoom 99
2652 CG Berkel en Rodenrijs
tel. 010 - 512 01 38


Na 20 jaar gevestigd te zijn geweest in Gezondheidscentrum Weidehoek aan Ranonkelweg 1 zijn wij begin juli 2015 verhuisd naar Gezondheidscentrum Klapwijk. In het gezondheidscentrum is onze praktijk uitgerust met drie ruime, moderne behandelkamers en een oefenzaal. De behandeling in de behandelkamers kunnen wij zodoende voortzetten / complementeren met revalidatie in onze oefenzaal.
Wij bieden u op deze locatie fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en herstel- & revalidatietraining.

In deze praktijk werken de volgende fysiotherapeuten:
 
Serge Hählenfysiotherapeut, NVFS-sportfysiotherapeut (MSc), medische trainingstherapie
Jinne Kattevilder-van Hovefysiotherapeute, manueel therapeute (MSc), medische trainingstherapie
Kees Versteeghfysiotherapeut, manueel therapeut
Roy Wijsmanfysiotherapeut, manueel therapeut (MSc), medische trainingstherapie (w.o. ParkinsonNet)Voor een volledig overzicht van ons team klikt u hier.


In Gezondheidscentrum Klapwijk zijn verder gevestigd de huisartspraktijk van mevrouw C. Hofman-van Vliet, de huisartspraktijk van de heer A.P.E. Hoppenbrouwers, de huisartspraktijk van de heer J.M. van Ochten, Apotheek Klapwijk, psychologenpraktijk voor kind en jeugd Villa VIP, de FortaGroepMedisch Pedicure Salon Tessa de Hoog en Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie.
Fysiotherapie Klapwijk