Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Fysiotherapie ParkZoom

Fysiotherapie ParkZoom Gezondheidscentrum ParkZoom
Tjeerd Kuipersstraat 21
2662 GM Bergschenhoek
tel. 010 - 521 81 75
fax 010 - 522 29 24


Fysiotherapie ParkZoom maakt deel uit van Gezondheidscentrum ParkZoom. De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping en bestaat uit vier ruime behandelkamers en een grote oefenzaal.

Op de locatie ParkZoom zijn de volgende therapeuten werkzaam:

Ed van den Broekfysiotherapeut, manueel therapeut, medische trainingstherapie
Jeroen van den Bulkfysiotherapeut, manueel therapeut (MSc), handtherapeut, echodiagnostiek van hand & pols, medische trainingstherapie
Yvette van den Bulk-Kootfysiotherapeute, leefstijladviseuse, medische trainingstherapie (w.o. COPD, Cardiovasculaire problematiek)
Joop van Engelenfysitoherapeut, manueel therapeut
Simone Guinéefysiotherapeute, leefstijladviseuse, medische trainingstherapie (w.o. Claudicatio Intermittens, Diabetes Mellitus, Fit for Teens, ZwangerFit®)
Mark Lommersfysiotherapeut, NVFS-sportfysiotherapeut (master), oedeemtherapeut (Vodder), medische trainingstherapie
Co Thussfysiotherapeut, manueel therapeut, KISS & KIDD therapeut, echodiagnostiek van het bewegingsapparaat, medische trainingstherapie
Roy Wijsmanfysiotherapeut, manueel therapeut (MSc), medische trainingstherapie (w.o. ParkinsonNet)


De behandelingen bestaan uit een actieve participatie van behandelaar en cliënt, waarbij het oefenen onder individuele begeleiding in ons trainingscentrum centraal staat. Deze zeer ruime revalidatie- / trainingsruimte is in de praktijk aanwezig en wij bieden hier tevens verschillende geprotocolleerde beweegprogramma's aan voor:

 • Arthrose 
 • Cardiovasculair Risicomanagement (hartproblematiek) 
 • Claudicatio intermittens (circulatiestoornissen)
 • COPD
 • Obesitas & Diabetes Mellitus
 • Fit for Teens
 • Fit for All
 • ZwangerFit®

Alle programma's staan onder leiding van deskundige daarvoor opgeleide fysiotherapeuten en vinden plaats in samenwerking met verwijzende huisartsen en specialisten.


Voor een volledig overzicht van ons team klikt u hier.Fysiotherapie ParkZoom