Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Simone Guinée

s.m. guinée fysiotherapeute, leefstijl adviseuse, medische trainingstherapie (w.o. Diabetes Mellitus, Claudicatio Intermittens, Fit for Teens, niet-aangeboren hersenletsel, ZwangerFit®)

Ik ben Simone Guinee. In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben gespecialiseerd in verschillende beweegprogramma's zoals Diabetes, Obesitas, COPD & Astma, Fit for Teens en ZwangerFit.

Fit for Teens is een programma voor jongeren gericht op meer bewegen en lekker en gezond eten. We werken in dit programma samen met Invorm diëtisten en CJG Lansingerland.
ZwangerFit® is voor de actieve zwangere vrouw en voor vrouwen die pas bevallen zijn. Op donderdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur geef ik deze les op de ParkZoom.

Ik ben werkzaam in locatie De Sterrenhoek (de Sterrenweg) en in locatie Fysiotherapie ParkZoom (Tjeerd Kuipersstraat).


Overzicht team