Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Serge Hählen

s.r.h. hählen fysiotherapeut, NVFS-sportfysiotherapeut (MSc), medische trainingstherapie

In juli 2001 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct bij Berkelhoek gaan werken, eerst als waarnemer in de zomervakantie, aansluitend met een vast contract.
In 2005 heb ik mijn diploma NVFS-sportfysiotherapie behaald en ben ik mij meer gaan richten op sportspecifieke blessures.

Mijn interesses in de fysiotherapie gaan uit naar de onderste extremiteit ((heup), knie en enkel) en de schouder, daarbij uiteraard de sportspecifieke klachten en het herstel hiervan. Mijn doelstelling is de sporter zo spoedig mogelijk weer wedstrijdfit te krijgen.

Sinds 2011 ben ik mede-eigenaar van deze mooie praktijk.


Overzicht team