Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Suzanne Hählen-van der Weide

s.f.m. van der weide fysiotherapeute, oedeemtherapeute (Vodder), medische trainingstherapie (w.o. COPD, Diabetes mellitus, Fit for Teens, ZwangerFit®)

Mijn naam is Suzanne Hählen- van der Weide en ik ben in 2009 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in diverse praktijken, waarvan de laatste drie jaar bij Fysiotherapie Berkelhoek. Hier werk ik twee dagen in de week, op dinsdag en vrijdag. Daarnaast werk ik sinds maart 2011 bij Medinova Kliniek Zestienhoven, waar ik patiënten begeleid na hun orthopedische operatie. Het leuke van deze combinatie is dat ik met regelmaat deze patiënten ook weer terug zie in de praktijk, waar zij gaan revalideren, hetzij bij mij, of bij één van mijn collega’s.
De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen/opleidingen gevolgd, zoals COPD, Diabetes Mellitus, Zwangerfit®, Babymassage, Medical Taping Concept en ben ik in maart j.l. gespecialiseersd als oedeemtherapeut methode Vodder.


Overzicht team