Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Elly van Heijningen

E.A.M. van Heijningen fysiotherapeute, oedeemtherapeute (NPi), bekkenbodemtrainings-/oefentherapie, medische trainingstherapie

Elly van Heijningen, sinds 1977 fysiotherapeut in hart en nieren. Sinds 1983 ben ik werkzaam in Bleiswijk.
Samen zoeken naar de oplossing voor uw fysiotherapeutische problemen is mijn uitdaging. Ik ben een liefhebber van bewegen: wandelen, Nordic Walking, fietsen en hardlopen en breng daarbij ook graag anderen in beweging. Plezier in bewegen is een thema dat terugkomt in het behandelplan dat aansluit op de mogelijkheden en levensstijl van de patiënt.

Ik ben KNGF geregistreerd manueel- en oedeemtherapeut en lid van de bekkenbodemwerkgroep Rijnmond, BWR. Mijn diversiteit aan kennis en ervaring maakt dat ik over grenzen heen kan kijken. Naast fysiotherapeut ben ik tevens Nordic Walking instructeur.


Overzicht team