Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Jinne Kattevilder-van Hove

j.c. kattevilder-van hove fysiotherapeute, manueel therapeute (MSc), medische trainingstherapie


Mijn naam is Jinne Kattevilder-van Hove. Van kleins af aan heb ik altijd gehockeyd, een paar jaar geleden heb ik deze sport verruild voor hardlopen.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als fysiotherapeute. Het leuke aan mijn vak vind ik het werken met mensen en de diversiteit aan gezonheidsproblemen. Samen werken aan herstel, zodat dagelijkse handelingen, werk en/of hobby's weer hervat kunnen worden.

Gaandeweg merkte ik dat ik behoefte kreeg aan verdieping in het vak en heb ik dan ook met groot plezier de master of science in de manuele therapie gevolgd. Door deze studie heb ik meer kennis en kunde gekregen voor het behandelen van gewrichtsproblemen, met name de wervelkolom.

Ik vind het interessant om door het stellen van vragen en doen van onderzoek tot een juiste diagnose te komen. In mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat mensen begrijpen waar de klacht vandaan komt en wat de factoren zijn die het herstel beïnvloeden, zodat u de regie weer terug krijgt over uw lijf. Het geeft een fijn gevoel als mensen weer hersteld zijn en ik daar een bijdrage aan heb kunnen leveren.  


Overzicht team