• Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz OrthoXpert

Esther Kliphuis

e.a. kliphuis fysiotherapeut, medische trainingstherapie, manueel therapeut i.o.

Mijn naam is Esther Kliphuis, nieuwe collega per eind februari/maart 2016 op de locatie in Bleiswijk. Ik heb de opleiding fysiotherapie in Groningen gevolgd waar ik gestudeerd en tevens gewoond en gewerkt heb. Sinds acht jaar woon ik in Rotterdam en heb in deze omgeving werkervaring opgedaan in twee verschillende praktijken, waarvan de laatste tevens een Plus praktijk is. Naast het werken als algemeen fysiotherapeut volg ik de studie Master Manuele Therapie aan de SOMT en zal vanaf september het afstudeerjaar in gaan. Naast het werken en studeren, hou ik van reizen en sporten. Ik zie het als een nieuwe uitdaging om aan de slag te mogen gaan in Berkelhoek en hoop op een goede samenwerking!


Overzicht team