Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Kevin Mertens

k. mertens fysiotherapeut, medische trainingstherapie


Na 3,5 jaar studeren mocht ik mijn eindstage doen bij Fysiotherapie Berkelhoek. Na mijn afstuderen (juni 2016) ben ik als fysiotherapeut begonnen in de praktijk. Alles wat met het menselijk bewegingsapparaat te maken heeft, spreekt mij enorm aan, met name orthopedische en sportspecifieke klachten. Naast het werk in de praktijk ondersteun ik in fysiotherapeutische zin verschillende voetbal- en hockeyclubs in Lansingerland.

Momenteel volg ik de opleiding echografie oftewel MSU (Musculoskeletal ultrasound). Dit is een beeldvorming onderzoek waarmee letsels binnen de weke delen van het menselijk lichaam gediagnosticeerd kunnen worden. Denk hierbij aan spier-, pees- en bandletsels. Met deze opleiding wil ik een bijdrage leveren aan de diversiteit en kwaliteit binnen de praktijk, letsels kunnen immers efficiënter gediagnosticeerd worden. Dit in combinatie met een passend en persoonlijk behandelplan doet de duur van de klacht afnemen.


Overzicht team