Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Mark Lieverse

m.c. lieverse fysiotherapeut, medische trainingstherapie (w.o. niet-aangeboren hersenletsel, ParkinsonNet, valpreventie)

In de zomer van 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden, waarna ik meerdere waarnemingen heb gedaan in de regio's Rotterdam en Den Haag. Sinds het begin van 2015 ben ik met veel plezier werkzaam bij Berkelhoek.

Daarnaast ben ik als fysiotherapeut verbonden aan de korfbalvereniging Weidevogels waarbij ik o.a. het selectieteam begeleid. En verder ben ik verzorger van het korfbaldistrictenteam 'Zuid-West <19' van het KNKV.

In de weekenden ben ik vaak op het voetbalveld te vinden, spelend voor Soccer Boys.


Overzicht team