Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Mark Lommers

m. lommers fysiotherapeut, NVFS-sportfysiotherapeut (master), oedeemtherapeut, medische trainingstherapie

Mark lommers, uit Hendrik Ido Ambacht, in 2005 afgestudeerd aan de hogeschool Rotterdam. In 2007 heb ik mij gespecialiseerd in oedeemtherapie, waardoor ik veel in aanraking kom met oncologische patiënten.

Sinds 2011 ben ik mede-eigenaar van praktijk Berkelhoek. In 2012 heb ik de opleiding Master NVFS-Sportfysiotherapie behaald met als doel sporters te begeleiden om weer zo spoedig mogelijk op hun niveau te kunnen sporten.
Ik ben werkzaam op zowel de locatie Fysiotherapie ParkZoom als de Sterrenweg.


Overzicht team