Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Harm Mallée

jh mallee fysiotherapeut, manueel therapeut, kinder-manueeltherapeut (KISS & KIDD), fysiotherapeut in de tandheelkunde

Ik ben Harm Mallée, sinds 1975 fysiotherapeut. In 1977 heb ik mij in Berkel en Rodenrijs gevestigd. De praktijk groeide al snel uit en ik ben samen met Joop van Engelen ook een praktijk in Bergschenhoek begonnen. We groeien nog steeds en we zijn nu in alle dorpen in Lansingerland gevestigd met 1 of meerdere praktijken.

Mijn specialisaties zijn manuele therapie (sinds 1983) en mond-kaakfysiotherapie (sinds 1994). Ik werk ook in een team voor bijzondere mond-kaakproblematiek met andere disciplines als de kaakchirurg, orthodontist en tandarts.

Mijn visie was om een praktijk voor fysiotherapie op te zetten waarin alle specialisaties vertegenwoordigd zijn die er in de fysiotherapie mogelijk zijn. Op die wijze kunnen wij onze cliënten een zo breed mogelijk aanbod van behandelmogelijkheden aan bieden. Met ons team werken we hard aan topkwaliteit fysiotherapie.


Overzicht team