Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Henk Mertens

h.h. mertens Fysiotherapeut, manueel therapeut, medische trainingstherapie

Ik ben Henk Mertens, afgestudeerd als fysiotherapeut in 1982. Ik heb ervaring opgedaan in een verpleeghuis (Anthonis Binnenweg te Rotterdam ), het Havenziekenhuis, als medisch begeleider van een voetbalclub en als waarnemer in enkele particuliere praktijken. In 1983 ben ik begonnen bij praktijk Berkelhoek als fysiotherapeut. In 1997 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut. Ik ben mede-eigenaar van praktijk Berkelhoek. Tevens geef ik medische trainingstherapie en heb ik 3 jaar lang team Fun4Life (Vlaardingen) tijdens de Roparun als fysiotherapeut begeleid.

Ik heb gekozen voor het vak fysiotherapie omdat ik het een geweldig beroep vind waardoor je in staat bent om mensen van hun klachten af te helpen, of te verminderen, waardoor de betreffende persoon weer in staat is om, voorzover mogelijk, volwaardig aan de maatschappij deel te nemen. Door mijn specialisatie als manueel therapeut wordt dit doel op effectieve wijze bereikt.


Overzicht team