Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Mond-kaakfysiotherapie (orofaciale fysiotherapie)

Mond-kaakfysiotherapie (orofaciale fysiotherapie)Mond-kaakfysiotherapie is een specialisme binnen de fysiotherapie. Tandartsen, huisartsen, orthodontisten, KNO-artsen en kaakchirurgen verwijzen patiënten naar de orofaciale fysiotherapeut. Alle bovenstaande disciplines werken zeer nauw samen tijdens uw behandeling.

Berkelhoek heeft een regiofunctie voor de orofaciale fysiotherapie. Het team voor mond- en kaakproblematiek bestaat uit orthodontist Hermus, kaakchirurg De Gijt, tandarts Bloemen en fysiotherapeut Mallée. Mond-kaakfysiotherapie (orofaciale fysiotherapie)