Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Nieuws

YVLO-ZwangerFit® nu ook in Bleiswijk

Wil jij fit blijven tijdens jouw zwangerschap, je optimaal voorbereiden op jouw bevalling en zo goed mogelijk herstellen na jouw bevalling?Dan is de cursus ZwangerFit® iets voor jou!Met ingang van februari 2018 bieden wij ZwangerFit® o...
Lees meer
 
YVLO-ZwangerFit® nu ook in Bleiswijk

Berkelhoek en de Lansingerland Actiefpas

Betaalbaar trainen onder begeleiding van fysiotherapeut dankzij de Lansingerland ActiefpasSchaf de nieuwe Actiefpas aan en bespaar op trainingstherapie!Welzijn Lansingerland en Berkelhoek Fysio-, Bewegings- en Manuele Therapie Groep introduceren de &...
Lees meer