• Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Berkelhoek & Klaas Osteopaat samenwerking

Datum: 04-02-2018
Fysiotherapie Berkelhoek en Klaas Osteopaat gaan samenwerken om gezamenlijk hun beide visies te versterken!


Fysiotherapie richt zich op het bewegend functioneren van de mens en biedt ondersteuning voor de behandeling van lichamelijke problemen aan uw bewegingsapparaat (spieren, banden, gewrichten en zenuwen). Osteopathie richt zich op het vinden en behandelen van bewegingsbeperkingen in de 3 systemen (bewegingsapparaat, orgaansysteem en craniosacrale systeem) van het lichaam om klachten te verminderen en te voorkomen.
Logischerwijs kan er vanuit bovenstaande werkwijzen een onderlinge ondersteuning plaatsvinden. Wanneer de osteopaat de juiste voorwaarden heeft gecreëerd, kunnen de patiënten / cliënten onder deskundige leiding in de oefenzalen van Fysiotherapie Berkelhoek de balans tussen belasting en belastbaarheid verder verbeteren.

Deze trainingen zullen plaats vinden op de locaties:
- De Sterrenhoek, Sterrenweg 1, Berkel en Rodenrijs
- Fysiotherapie ParkZoom, Tjeerd Kuipersstraat 21, Bergschenhoek
- Fysiotherapie Medisch Hart Bleiswijk, Dorpsstraat 3, Bleiswijk

Voor verdere informatie kunt u bellen met Ilona de Zeeuw (telefoniste Berkelhoek). Ilona is bereikbaar elke werkdag, uitgezonderd de woensdag, tussen 8.00-16.30 uur op 010-8701811.

www.klaasosteopaat.nl
www.berkelhoek.nl

terug naar het overzicht