Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Oncologische revalidatietraining

De oncologische revalidatietraining is een programma welke wij hebben ontwikkeld voor mensen die kanker hebben (gehad) en die ondersteuning behoeven of wensen bij hun fysieke herstel. De revalidatietraining is bedoeld voor kankerpatiënten die na de primaire behandeling(en) willen werken aan hun herstel en het vinden van een nieuw evenwicht in hun leven. Het programma is stapsgewijs opgebouwd en individueel afgestemd op de mogelijkheden en klachten van de deelnemers. Het programma bestaat uit conditieverbetering door lichaamstraining, lotgenotencontact, educatie en voorlichting.

Om deel te kunnen nemen aan het programma dient u een verwijzing te hebben van uw behandelend specialist of huisarts.

Voor meer informatie vraagt u naar Mark Lommers.