Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Bas Oosterbaan

bas oosterban fysiotherapeut, medische trainingstherapie

Mijn naam is Bas Oosterbaan (24 jaar). Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Hogeschool van Leiden. Gedurende mijn studietijd heb ik bij ADO Den Haag verschillende teams begeleid als fysiotherapeut in opleiding en in juli 2015 studeerde ik af. Vanaf 1 januari 2016 ben ik in dienst bij Berkelhoek waar ik met plezier werk. In september 2017 ga ik starten met de master Manuele therapie. Mijn voldoening krijg ik wanneer de patiënt mij laat weten tevreden te zijn met de manier waarop ik met hem/haar communiceerde en behandelde.


Overzicht team