Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Orthopedische revalidatietraining

Orthopedische revalidatietrainingBerkelhoek beschikt sinds begin 2008 over de revalidatieapparatuur van Monitored Rehab Systems (MRS). Deze apparaten zijn ontwikkeld door fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers en lijken op de fitnessapparatuur in de sportschool. Het unieke aan MRS is dat u tijdens het trainen direct feedback krijgt op een monitor die op het apparaat is aangesloten. Hierdoor kunt u met behulp van MRS op een effectieve manier stabiliteit, coördinatie, gewrichtsgevoel en kracht trainen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de functionele stabiliteit van onder andere de rug, het enkel-, knie- en schoudergewricht optimaal te beïnvloeden. De vele oefenvariaties zorgen ervoor dat wij een uniek appèl kunnen doen op de grondmotorische eigenschappen zoals coördinatie, snelheid en kracht hetgeen voor herstel van een verstoorde gewrichtsfunctie essentieel is.

Orthopedische revalidatietrainingWij testen een patiënt op verschillende momenten tijdens zijn/haar revalidatieproces. Met behulp van deze gegevens kunnen wij het behandelplan evalueren en eventueel aanpassen. Op deze manier kunnen wij voor iedereen een individueel revalidatieprogramma samenstellen en zijn wij in staat de resultaten van een revalidatie inzichtelijker te maken voor bijvoorbeeld de verwijzer ((huis)arts, orthopeed).