• Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz OrthoXpert

OrthoXpert

OrthoXpertFysiotherapie Berkelhoek behoort tot de groep van de OrthoXpert praktijken. OrthoXpert praktijken werken volgens de OrthoXpert Zorgplannen. Deze zorgplannen zijn specifiek ontwikkeld voor revalidatie na een knie-, schouder- of heupoperatie.


In samenwerking met de orthopedisch chirurgen van de Sint Franciscus Vlietland Groep hebben wij een zorgvuldige invulling gegeven aan het OrthoXpert Zorgplan. Deze nauwe samenwerking garandeert een intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles. U krijgt als patiënt zo het best passende behandelprogramma . Het OrthoXpert Zorgplan brengt de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart en het programma ligt bij aanvang vast.

Wij kunnen u in al onze locaties van Fysiotherapie Berkelhoek begeleiden bij uw herstel. Wij gebruiken hierbij speciale test- en meetinstrumenten om de effecten van de behandeling in kaart te brengen.

Uw revalidatie vindt onder begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten plaats. De metingen die wij uitvoeren zijn van belang om het proces goed te kunnen begeleiden.Wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar orthoxpert@berkelhoek.nl of bel telefoonnummer 010 870 18 11.