Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Stijntje Roos

s.j. roos fysiotherapeute, bekkenfysiotherapeute

Mijn naam is Stijntje Roos

In 1982 begonnen als fysiotherapeut heb ik nu ruim 23 jaar ervaring in het behandelen van bekken- en bekkenbodemklachten. Begin 2005 behoorde ik tot de eerste groep geregistreerde bekkenfysiotherapeuten van Nederland.

Door jarenlange ervaring en specialistische kennis zijn de behandelmethodes zeer succesvol gebleken. Ik vind het een eer uw klachten, die zo privé zijn, gezamenlijk in vertrouwen en met een gevoel van veiligheid aan te pakken. Het ontdekken van de mogelijkheden van zowel lichaam als geest kunnen veel klachten tot een minimum beperken. Vaak is er hierdoor een duidelijke verbetering van kwaliteit van leven.

In 1993 begon ik met een eigen praktijk in Krimpen aan den IJssel.
Na de oprichting in 1993 van de Bekkenbodem Werkgroep Rijnmond (BWR), tot1999 voorzitter.
Samen met collega’s gestart met een gespecialiseerde praktijk in Rotterdam Kralingen. Samen vormden wij ruim zestien jaar het Centrum voor Bekkenfysiotherapie OOSTPLEIN, waarna wij onze werkzaamheden in diverse ziekenhuizen en praktijken in de regio voort hebben gezet.


Overzicht team