• Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Medische trainingstherapie (Seniorenkaart)


Welzijn Lansingerland en Berkelhoek Fysio-, Bewegings- en Manuele Therapie Groep introduceren de ‘Seniorenkaart Berkelhoek’. Op vertoon van de Lansingerland Actiefpas kunt u gebruikmaken van deze seniorenkaart en kunt u sporten met fikse korting. U kunt op drie locaties terecht, verspreid over Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk: Fysio Balans (De Sterrenhoek), Fysiotherapie Parkzoom (Gezondheidscentrum Parkzoom) en Fysiotherapie Medisch Hart Bleiswijk (Medisch Hart Bleiswijk).

Sporten bij Berkelhoek is niet zomaar actief bezig zijn, maar omvat medische trainingstherapie. Medische trainingstherapie heeft tot doel het vergroten van het lokale of het algehele uithoudingsvermogen. Hierbij maakt u gebruik van kracht- en cardioapparatuur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om oefeningen in uw programma op te nemen waarbij u geen gebruik maakt van de apparatuur. De training is wekelijks op hetzelfde tijdstip in een kleine groep met maximaal 10 personen tegelijk. Elke training duurt 1 uur en staat onder begeleiding van een fysiotherapeut. De tijden van de trainingen bepalen wij in onderling overleg.

Bij Berkelhoek betaalt u, als pashouder, maar € 240,- voor 36 keer trainen (binnen een maximale periode van 1 jaar). Bovendien hoeft u geen intakekosten (€ 33,50) te betalen. Zie ook de bijzonderheden beschreven bij "medische trainingstherapie". 
Uw totale korting komt uit op € 127,80!
De intake is een aparte sessie en valt niet binnen de 36 trainingen.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Meld u dan aan per telefoon 010-5112778 / 010-5111269 of per mail info@berkelhoek.nl. U kunt natuurlijk ook op één van onze praktijklocaties langskomen om uzelf aan te melden.

Voor de Actiefpas (€ 32,50) kunt u terecht bij de Smitshoek, de Leeuwerik en de Koepel. Extra informatie over de Lansingerland Actiefpas vindt u hier.

We hopen u te kunnen verwelkomen bij de Medische trainingstherapie!