Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

De Sterrenhoek

De Sterrenhoek Sterrenweg 1
2651 HZ Berkel en Rodenrijs
tel. 010 - 511 27 78
fax 010 - 512 02 76
e-mail: info@berkelhoek.nl 


De Sterrenhoek is gevestigd aan de Sterrenweg 1. Dit is de hoofdvestiging van Berkelhoek. In deze praktijk is ons Paramedisch Trainingscentrum Fysio Balans gevestigd. Tevens vindt u hier de centrale administratie van Berkelhoek. 

De volgende therapeuten zijn werkzaam in De Sterrenhoek:

Jeroen van den Bulkfysiotherapeut, manueel therapeut (MSc), handtherapeut, echodiagnostiek van hand & pols, medische trainingstherapie
Simone Guinéefysiotherapeute, leefstijl adviseuse, medische trainingstherapie (w.o. Diabetes Mellitus, Claudicatio Intermittens, Fit for Teens, ZwangerFit®)
Serge Hählenfysiotherapeut, NVFS-sportfysiotherapeut (MSc), medische trainingstherapie
Mark Lommersfysiotherapeut, NVFS-sportfysiotherapeut (master), oedeemtherapeut (Vodder), medische trainingstherapie
Harm Malléefysiotherapeut, manueel therapeut, orofaciaal therapeut, KISS & KIDD therapeut
Henk Mertensfysiotherapeut, manueel therapeut, medische trainingstherapie
Kees Versteeghfysiotherapeut, manueel therapeut
Roy Wijsmanfysiotherapeut, manueel therapeut (MSc), medische trainingstherapie (w.o. ParkinsonNet)


Bij De Sterrenhoek kunt u terecht voor bijna alle vormen van fysiotherapie, namelijk manuele therapie, sportfysiotherapie, orofaciale therapie, KISS & KIDD (huilbaby's), oedeemtherapie, handtherapie en herstel- & revalidatietraining. Aangezien Fysio Balans zich op de eerste verdieping van ons gebouw bevindt, kunnen wij de één-op-één behandeling gemakkelijk uitbreiden / voortzetten met oefentherapie.

Tevens bieden wij u naast fysiotherapeutische revalidatie ook de mogelijkheid om preventief, onder begeleiding van één van de fysiotherapeuten, te trainen in onze oefenzaal. Dit kan zowel overdag als 's avonds en de zaterdagmorgen. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening en kunnen wij niet bij uw zorgverzekeraar indienen.
Voor een overzicht van de kosten voor medische trainingstherapie klikt u hier.


Voor een volledig overzicht van ons team klikt u hier. De Sterrenhoek