Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Jesper Stijnman

j. stijnman fysiotherapeut, handtherapeut, dry needling, medische trainingstherapie


Mijn naam is Jesper Stijnman sinds 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Na mijn afstuderen heb ik eerst gewerkt op de orthopedische revalidatie afdeling van Laurens Antonius Binnenweg.
Sinds november 2016 ben ik met veel plezier werkzaam voor Berkelhoek. Eerst als waarnemer en nu draai ik naast de waarnemingen ook 3 dagdelen mijn eigen agenda op de locatie Fysiotherapie Gouden Hart.


De vele verschillende klachten trekken mij erg in het beroep als fysiotherapeut, van jong tot oud en van sporters tot niet-sporters.
Om mijn kennis te vergroten heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder de Dry Needling voor extremiteiten in Domburg. Eind 2017 zal ik ook de cursus voor Dry Needling van de wervelkolom gaan volgen.
In september 2017 zal ik ook gaan starten met de opleiding tot Handtherapeut, hierbij zal ik mij verder gaan verdiepen in de complexiteit van de hand en pols. Daarbij zal ik ook gebruik gaan leren maken van spalktherapie.


In mijn vrije tijd ben ik graag zelf sportief bezig. Ik ben keeper op het voetbalveld en daarnaast ga ik graag naar de sportschool en als er nog tijd over is kan je mij op de golfbaan vinden.


Overzicht team