Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Co Thuss

j.p. thuss fysiotherapeut, manueel therapeut, kinder-manueeltherapeut (KISS & KIDD), echodiagnostiek van het bewegingsapparaat, medische trainingstherapie

Afgestudeerd in Rotterdam als fysiotherapeut in 1980, hierna in 1984 als Manueel therapeut in Eindhoven. Sedert 2007 tevens echografist van het bewegingsapparaat.
Sinds 1980 werkzaam in de eerstelijns gezondheidszorg, met een kleine uitstap van 1988 tot 1991 naar het Militair Hospitaal “A. Mathijsen”. In 1991 toegetreden tot het team van Berkelhoek Fysiotherapie. Op dit moment ook mede-eigenaar van een praktijk in Rotterdam-Noordereiland.

Mijn speciale interesse gaat uit naar wervelkolom gerelateerde klachten , schouderrevalidatie, hoofdpijnklachten (zowel kind als volwassene) en klachten op basis van perifeer arterieel vaatlijden. Ik maak deel uit van Schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden en het Claudicationetwerk Nederland.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrouw en drie kinderen, het fanatiek volgen van Feyenoord en actief en passief genieten van muziek.


Overzicht team