Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Jeroen de Veld

j.m.w. de veld fysiotherapeut, dry needling, medische trainingstherapie, orofaciaal therapeut (mond-kaakfysiotherapie) i.o.

Mijn naam is Jeroen de Veld, begin 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fysiotherapie opleiding aan de Hogeschool Rotterdam. Hierop volgend ben ik gestart als fysiotherapeut in Berkel en Rodenrijs, inmiddels ben ik sinds december 2013 werkzaam op de vestiging in Bleiswijk. Hier begeleid ik mensen met verschillende problemen, van voet- tot hoofdpijnklachten. Juist deze afwisseling van klachten trekt mij zo aan in de fysiotherapie.

Vanaf 2014 ben ik verbonden als fysiotherapeut aan voetbalvereniging Soccer Boys in Bleiswijk. Spelers worden onder mijn begeleiding preventief en curatief behandeld.
Tevens volg ik allerlei cursussen om mijn kennis te vergroten in verschillende richtingen van de fysiotherapie zodat ik mijn patiënten de beste zorg kan bieden. Zo heb ik in Domburg de opleiding Dry Needling gevolgd voor de extremiteiten en de wervelkolom. Sinds 2015 volg ik de Master Musculoskeletale revalidatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) waarbij ik de uitstroomrichting orofaciaal en manueel therapie wil afronden.

Naast mijn werk als fysiotherapeut zijn mijn hobby's fietsen en duiken.


Overzicht team