Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Kees Versteegh

k.j.m. versteegh fysiotherapeut, manueel therapeut

Kees Versteegh, afgestudeerd in 1983. Ik heb altijd al interesse gehad in het menselijk lichaam en werken met mensen. Om alles goed met behulp van het biomechanische model te kunnen begrijpen heb ik de studie voor Manuele therapie volgens Maitland afgerond in 1992.

Ik ben zelf een van de oprichters van de maatschap. Samen met 3 andere collegae zijn wij in 1985 gestart met een maatschap. Deze maatschap is nu uitgegroeid tot Berkelhoek met 19 actieve fysiotherapeuten. Ik ben zelf voortrekker geweest in de medische trainingstherapie in de oefenzaal. Maar de laatste jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in het oplossen van specifieke mechanische problemen van de rug en de nek met daaraan gekoppeld houding- en bewegingsstoornissen elders in het lichaam.

In het belang van verdere professionalisering is samenwerking onontbeerlijk. Vandaar dat Berkelhoek veel investeert in locaties waarin meerdere diciplines werkzaam zijn.


Overzicht team