Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Roy Wijsman

r.j.a.m. wijsman fysiotherapeut, manueel therapeut (MSc), medische trainingstherapie

In maart 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien in dienst bij Berkelhoek. In het begin als waarnemer maar sinds voorjaar 2010 in vaste dienst. De opleiding Master Manuele Therapie heb ik in 2015 afgerond aan de SOMT. 

Daarnaast ben ik aangesloten bij het Parkinsonnet. Dit is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van Parkinsonpatiënten. Meer informatie kunt u vinden op www.parkinsonnet.nl

De meeste dagdelen van de week ben ik te vinden op onze locatie op de Sterrenweg. Op maandag- en donderdagmiddag ben ik op locatie ParkZoom werkzaam en op woensdag- en vrijdagochtend op locatie Klapwijk.


Overzicht team