Door een regionale telefoon storing zijn wij moeilijk bereikbaar. U kunt ons telefonisch momenteel alleen bereiken via 010 - 511 27 78. Onze excuses voor het ongemak.
 • Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op het herstel van een storing in functie of beweeglijkheid van een gewricht.

 • Handtherapie

  Handtherapie richt zich op de revalidatie van problemen van de hand en/of de arm. De handtherapeut maakt ook spalken.

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is het positief beïnvloeden van een lichamelijke klacht of beperking met behulp van mobilisatietechnnieken, houdings- en bewegingsadviezen en het gebruik van oefentherapie.

 • Bekkenfysiotherapie

  Bekkenfysiotherapie richt zich op de preventieve en curatieve zorg van het gehele bekken, inclusief buik en lage rug, bij mannen, vrouwen en kinderen. Het is een specialisme binnen de fysiotherapie.

 • Oedeemtherapie

  Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. Deze vochtopeenhoping ontstaat door storing in het lymfestelsel.

logo de fysiotherapeut logo pluspraktijk logo menzis topzorg logo parkinsonnet logo hkz

Richard van der Wilt

r.j.a.m. wijsman fysiotherapeut, manueel therapeut (MSc), medische trainingstherapie

In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en ben sindsdien in verschillende praktijken werkzaam geweest. Ik werk nu sinds mei 2014 met veel plezier bij Berkelhoek. Inmiddels ben ik bezig met een vervolgopleiding, namelijk de Master Manuele Therapie. Hiermee vergroot ik mijn kennis van gewrichten en hoe deze te behandelen, een mooie aanvulling op de basisopleiding fysiotherapie. In m'n vrije tijd sport ik graag. Ik voetbal, softbal en doe aan hardlopen.


Overzicht team